Ready, steady, let’s do it! Together.

Ensimmäinen blogitekstini. Ikinä. Hiphei! Olen hautonut tätä ideaa jo tovin ja nyt päätin tarttua härkää sarvista.

Mikäpä olisikaan parempi tapa aloittaa bloggaaminen kuin jakaa tänään saamani palaute eräältä asiakkaaltani! Toki palautetta on f.i.r.e. -toiminnan ensitaipaleella (jota on nyt kutakuinkin 11 kk takana ja uuden salin avajaiset ihan nurkan takana) tullut runsaasti, mikä on aina hieno ja mieltä lämmittävä asia. Jotenkin kuitenkin tänään saamani posti tuntui erityisen hyvältä ja vakuutti jollakin tavalla jälleen siitä, että tässä ollaan oikeassa paikassa ja oikealla asialla. Ehkä mulla sittenkin on jotakin annettavaa.

”Mä oon niin ison kiitoksen sulle velkaa, en ois ikinä uskonut et tällä selällä pystyn tekee mitään tommoista  tai muutakaan mut sun opeilla ja jumppaohjeilla on ollut niin iso apu ja tsemppauksella et on yleensäkään uskaltanut kokeilla tehdä ja huomata et pystyykin. Aiemmin tulin niin kipeäks melkein kaikesta et aattelin et en ikinä pystyis mutta kun on oppinut oikeat tekniikat (suurinpiirtein) niin kyl sitä näköjään pystyy melkein mihin vaan. Eli ISO KIITOS jo tässä vaiheessa, tästä ei voi kuin parantaa! <3”

Nimenomaan. Tästä jatketaan. Parannetaan. Yhdessä.

Vähintäänkin yhtä suuressa kiitollisuuden velassa tunnen kuitenkin olevani myös itse. Tuntuu äärettömän etuoikeutetulta saada tehdä töitä ihmisten parissa, jotka avoimin mielin ottavat vastaan uusia ideoita, haluavat oppia ja haastaa itsensä niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Kiitos siis kaikille asiakkailleni. Nykyisille ja tuleville. Tämä blogi on etenkin teille!

//Valmentaja-M

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s