Kukka kirjoittaa ylläolevassa taas niin sopivansutjakkaasti asioita, jotka aivan hyvin voisivat olla omasta kynästäni (toki minun kynälläni varmaankin paljon töksähtävämmin kirjoitettuna). Juurikin eilen mietiskelin tätä samaa pointtia; milloin oman kehon kuuntelun kortti kuluu puhki ja kääntyy laiskuudeksi? Levätä pitää, mutta mikä on riittävästi ja mikä puolestaan liikaa? Uskon, että keho (ja jokin ääni siellä takaraivon sopukoissa) kyllä kertoo sen. Osaatko/ haluatko/ uskallatko kuunnella, tulkita ja toteuttaa?

kukkalaakso.com

Hyvää päivää numero 19 (XIX).

Eilinen jäi kalenteripäivistä väliin, mutta ei se mitään. Joulunahan päivillä ei sillä tavalla ole väliä, koska kaikki ovat rentoja ja rakastavia. Ihmiset ovat toisilleen ystävällisiä, liikenteessä annetaan tietä, kauppakeskuksissa ei ole jonoa. Myyjät laulavat helkkyen ja Alkossa on alennusmyynti. Laadukkaita, rajoitusten mukaan autoilevia pukkeja löytyy vielä vaikka kuinka.

Viisi päivää jouluun on:
kuva-4Eilen pohdiskelin levon ja laiskuuden rajaa. Sitä, missä se menee ja miten sen tunnistaa. Palautumisen ja levon merkitys on tietysti kiistaton, eikä sitä sovi unohtaa (nyt ei olekaan kyse siitä).

Yksi ikävä tosiasia, jonka olen tässä pohtiessani laiskotellessani todennut on se, että läski kasvaa levossa.

Kehon kuuntelua suositellaan kovasti, mutta ajattelen sen olevan on taitolaji – siksi sitä on hankala suositella varauksetta. Lienee hyvin yksilöllistä, mitä keho kullekin viestittää – ja ennen kaikkea – osaako niitä viestejä tulkita oikein.

Minulle keho viestittää usein, että tarvitsen esimerkiksi jäätelöä ja suklaata – mutta eri…

View original post 146 more words

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s