Rautainen vuosi 2012

Vuoden viimeisenä päivänä on kai tapana katsahtaa taaksepäin ja summata menneen vuoden saldo. Vaikkei tapanani olekaan hirveästi katsoa taaksepäin, on vuosi 2012 omalla kohdallani ansainnut pienen revyyn. Takana on nimittäin tähän astisen elämäni yksi parhaista ja samalla kertaa tietyllä tavalla rankimmista vuosistani.

Takana on vuosi joka on saattanut minut tähän; tangon alle, itse perustamalleni salille. Ja tämä kaikki on syntynyt niin sanotusti rakkaudesta lajiin. Intohimo kahvakuulanostamista, voimaharjoittelua ja kokonaisvaltaista suorituskyvyn parantamista kohtaan täytyi purkaa jotenkin, ja jossakin vaiheessa harrastuksesta sitten tuli työ. Toinen(kin) työ.

Image

Rakkaudesta rautaan.

Vuosi 2012 otti enemmän kuin uskallan myöntää. Silti se antoi vieläkin enemmän. Kun siis tänään painan pääni tyynyyn, aion hymyillä. Tämä oli se vuosi, jolloin uskalsin! Tartuin unelmaan, enkä päästänyt irti. En edes silloin kun pelotti.

Huomenna alkaa uusi matka, jota maltan tuskin odottaa. Sillä se on jatkumoa menneelle vuodelle. Se tarkoittaa todennäköisesti sitä, että se vaatii vielä mennyttäkin vuotta enemmän, mutta tietäen mitä on tulossa, uskallan myös odottaa, että se antaa jotakin takaisin.

Sinulle, blogini seuraaja sanon: Uskalla tulevana vuonna tarttua unelmiin! Se vie sinut uskomattomiin seikkailuihin. Tai saattaa ehkä viedä kotiin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s