Yrittäjä. Äiti. Vaimo. Vai toisinpäin?

Joku on joskus sanonut, että äideillä täytyy olla kaksi sydäntä; toinen kultaa ja toinen terästä. Yrittäjä-äideillä täytyy sitten varmaan olla käytössään triplasydän ja tupla-aivot. Yleistää ei tietenkään sovi, mutta kuinka moni miesyrittäjä firmaa perustaessaan ja loppusuoran valmisteluita tehdessään hoitaa esim. lapsen vuosineuvolan varaamisen, murehtii siihen kuuluvaa rokotusta ennalta ja hoitaa sitten käynnin ajallaan, itkuineen päivineen? Veikkaan, ettei kovin moni. Ja vastaavanlaisia tapahtumaketjuja saattaa tuolle aiemmin mainitulle loppusuoralle mahtua kasapäin.

Tässä ei nyt ole kyse mistään sukupuolten välisen epätasa-arvon, naisena olemisen tuskan tai jalouden tai muunkaan provosoivan ajattelun esiin nostamisesta. Ihan vaan toteamuksesta. Ja ääneen pohtimisesta. Omien roolien kertaamisesta: Äiti. Vaimo. Yrittäjä. Vaiko sittenkin: Yrittäjä. Äiti. Vaimo.?

Oli miten oli. Nyt se on auki! Oma sali nimittäin. Pari toimittajaa on halunnut tehdä lehtijutun salista ja sen perustajasta. Molemmissa haastatteluissa on kysytty ainakin yksi sama kysymys: Miksi? Vastauskin oli molemmissa tapauksissa sama, mutta kokonaisuudessaan se (vastaus) ei kumpaankaan lehtijuttuun päätynyt. Se vastaus kuului: ”Halusin itselleni mieluisan paikan treenata ja ajattelin että miksen voisi samalla liikuttaa myös muita.”

Ai että mistä se kolmas sydän on tehty? Titaanista!

Image

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s