TLR pohtii: Massojen suosio vai ”se oma juttu”?

Totuus löytyy raudasta -blogissa pohditaan tänään Anna Erikssonin ajatuksia peilaten sitä, että onko esimerkiksi hyvinvointiblogia pitävän aina tähdättävä massojen suosioon vai täytyisikö uskaltaa pitää kiinni ”siitä omasta jutusta”.

Onko kaiken ns. luovan tekemisen (kirjoittaminen, musiikki, videointi, miksei bloggaaminenkin) ultimaattinen tavoite olla sitten supersuosittua? Vai onko kyse siitä että pitää löytää oma tyylinsä tehdä, ja tyytyä siihen että se ei voi olla välttämättä massateollisuutta?

Jos olet lukenut blogiani tai vaikka osallistunut valmennukseeni, tietänet mikä minun kantani asiaan on: Uskalla löytää sisäinen palosi, elä ja jaa sitä silläkin uhalla ettei se kiinnosta massoja! Todennäköisesti pystyt loppujenlopuksi vaikuttamaan pysyvämmin ja syvemmin edes yhden ihmisen elämään tällä tavoin. Näin ainakin itse toivon. Onhan omat valintani esimerkiksi salibisneksen suhteen aika marginaalista joukkoa puhuttelevia. And I kinda like it that way. Siispä:

Löydä sisäinen palosi. Pistä itsesi aidosti likoon ja jaa liekki sellaisille, jotka yhtä aidosti haluavat pitää liekin elossa. Ei siksi, että se olisi trendikäs tai suosittu liekki. Vaan siksi että se liekki merkitsee jotakin. Jollekin. Sinulle.

20130406-210504.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s