Fuel that keeps you going – ilmainen opas!

Ruokavalio on sanana kuuma kuin mikä tällä hetkellä. Aika usein siihen liityviä ohjeita löytää ulkonäkökeskeisiin tavoitteisiin liittyen. Itse pidän ajattelutavasta että ”syön elääkseni”, olen aina pitänyt. Sittemmin ajatus on jalostunut seuraavasti: ”Syön elääkseni terveemmin ja pysyäkseni liikkeessä”.

Asiakkailleni puhun ruoasta sävyyn ”fuel that keeps you going”, eli syödään siten, että pystytään lisäämään niitä limppuja siihen tankoon tai tarttumaan pinkkipallon sijaan vihreisiin kuuliin (kahvakuulatermejä: 8 kg vs 24 kg).

Lukuisia, minua viisaampien kirjoituksia vuosien varrella läpi kahlanneena ja jokseenkin pitkän liikuntaurani aikana kaikenlaista kokeneena/ kokeilleena on omaan ravitsemukseen hioutunut kuvan mukainen malli. Suurimmalle osalle asiakkaistanikin kuvanmukainen perussetti on toimiva.

Niin tai näin, oli tavoitteesi mikä tahansa tarvit siihen fuelia, polttoainetta, löpöä, paukkuja, proinaa. Eikä kaavio ole kovin tähtitieteellinen. Älä siis tee toteutuksestakaan liian vaikeaa!

 

Fuel that keeps you going

One thought on “Fuel that keeps you going – ilmainen opas!

  1. Päivitysilmoitus: Joulukuu #10 | Ready, steady, let's do it!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s