Tyttöjen salilla nostetaan miesten painoilla.

F.I.R.E. Cross Training Arena on ollut konkreettisesti olemassa nyt noin puoli vuotta. Kuusi ennalta arvaamattoman hienoa kuukautta! Tänä aikana salin seinät ovat kuulleet ja lattiat ottaneet vastaan useiden tuhansien kilojen edestä raudan kolinaa. Ne ovat myös saaneet todistaa uskomattoman hienoja fyysisiä suorituksia! Niin miehiltä kuin naisiltakin.

Kun menoa ohjatuissa treeneissä hetkeksi pysähtyy katselemaan, on vaikea kuvitella että tätä samaa salia kuulee yllättävän usein kutsuttavan tyttöjen saliksi. Okei, valmennustehtävissä häärii kaksi näpsäkkää tytteliä. Jos nimityksellä tarkoitetaan tätä, on se osin jopa oikeutettua. Luulen kuitenkin että nimityksen takana on jokin outo mielikuva siitä, että salilla ei olisi mahdollista treenata riittävän äijämäisesti tai ylipäätään riittävän kovaa.

Tähän sanon, että sopii tulla katsomaan ja kokeilemaan. Areenan ennätykset ovat esim. kaikissa voimanostoissa kahdensadan molemmin puolin ja painonnostossakin satasen paremmalla puolella. Nämä ennätykset on luonnollisesti miespuolisten treenaajien tehtailemia. Tämä nyt siis Areenan ja Areenalla treenaavien poikien puolustukseksi. Kovia poikia jokainen. Ja osaavat vieläpä muitakin kovia temppuja kuin raskaan rautatangon liikuttelu. Se, mikä pojista kuitenkin tekee erityisen kovia kavereita on se asenne, jolla he treenaavat ja vastaanottavat tekniikkaoppia sekä valmennusta minulta. ’Tytöltä’.

Vaikka eipä silti. Kyllä Areenaa saa myös tyttöjen Saliksi kutsua – isolla Ässällä! Totuushan on nimittäin se, että useimmat f.i.r.e.llä treenaavat ’tytöt’ nostavat tänä päivänä jo reilusti ronskimpaa rautaa, kuin keskivertosohvaperunamies. Ja pesevät saman tyypin kaikilla muillakin fyysisen kunnon osa-alueilla. 

Siispä. Tervetuloa tyttöjen salille katselemaan ja ihmettelemään sangen ”äijämäistä” menoa! 🙂

– Valmentaja-äM (itse ”pää-tyttö”)

 

Image

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s