Finding Home

Tunteikas viikko takana. Valmennuksessani olevat treenaajat ovat tehneet kuluneen viikon aikana ykkösmaksimiyritykset kyykystä, penkkipunnerruksesta ja maastavedosta. Viime viikolla kokeiltiin puolestaan hapenottokyvyn rajoja cooperin testissä. Valmennuksessani säännöllisesti toistuva sekin.

On aina jännittävää luotsata valmennettavat läpi ykkösmaksimiviikon. On valettava uskoa, saatava uskomaan omiin voimiin ja tehdyn työn tuloksiin. On pysyttävä lujana vierellä silloinkin kun rauta on liian raskasta puhtaasti nostettavaksi. On oltava terävä, analyyttinen, nopea ja rehellinen. On oltava läsnä ja lähellä.

Se, mikä kuitenkin tekee tästä ykkösmaksimiviikosta erityisen tunteikkaan ovat ne lukuisat, onnistuneet ennätystehtailut. On täysin mahdotonta sanoin kuvailla sitä tunnetta, joka valtaa sydämen ja mielen sillä hetkellä kun valmennettavan ennätys saa uudet lukemat ja näet sen riemun hänen silmistään. On kuin löytäisi kotiin pitkän ja välillä raskaankin vaelluksen jälkeen. Kuukausien työ palkitaan puolin ja toisin.

Kuluneen viikon treeneissä on kuitenkin ollut vielä jotain muutakin. Jotain aivan erityislaatuista. Nimittäin se yhteisöllisyys ja se henki, joka tämän viikon treeneissä on vallinnut. Vielä puoli vuotta sitten toisilleen täysin tuntemattomat ihmiset ovat kannustaneet toisiaan, riemuinneet toistensa onnistumisista ja toisaalta yhdessä kantaneet epäonnistumisen aiheuttamat pettymykset. Kliseistä, tiedän, mutta sanon silti: Kuin yhtä suurta perhettä.

Tällaisina hetkinä on helppoa olla läsnä ja lähellä. Keskellä kaikkea sitä, jollaiseksi sen on aina mielessään hiljaa toivonut; Stronger. Better. Together.

stongerbettertogether

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s