Trust me, I’m the Coach!

Image

Kyseinen teksti komeilee uudessa asenne-paidassani. Homma (eli paidan tilaus) lähti huumorilla heitetystä lausahduksesta. Pukiessani paidan tänään ylleni tajusin kuitenkin samalla pukeutuvani melko raskaaseen vastuumantteliin. Ja edelleen asiaa eteenpäin kelatessani mieleni valtasi ajatus, että jokaisen valmennus- tai ohjaustyötä tavalla tai toisella tekevän olisi kyettävä sanomaan tämä ääneen. Käsi sydämellä ja vastapuolta silmiin katsoen.

Liikunta- tai terveyspalveluita ostava asiakas luottaa palvelun tarjoajaan ja tämän tilannetajuun, eli kykyyn arvioida kulloisenkin toimenpiteen tai tapahtuman turvallisuutta, tarpeellisuutta ja tehokkuutta. Ei kai hän muuten edes kääntyisi ammattilaisen puoleen?

Tajusin, että teksti ’TRUST ME I’M THE COACH” on kova lupaus. Ja silti se on kirjaimellisesti juuri sitä, mitä haluan kyetä joka tilanteessa sanomaan. Haluan, että jokainen salillani harjoitteleva voi luottaa minuun tiukimmankin treenin kulminaatiohetkellä. Että valmennettava voi katsoa minua silmiin ja olla varma siitä, että ne vastaavat joko ”SEIS” tai ”ANNA PALAA”. Ja vieläpä luottaa siihen että ratkaisu on siinä tilanteessa juuri hänelle se oikea.

Aika kova vastuu, sanoisin. Ja silti. Aion pitää paidan. TRUST ME, I’M THE COACH. Lupaan, että seison paitani takana sisällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s