Porkkanalla pirtsakkuutta aamiaispannariin

Eilisen voimaseminaarin jälkimainingeissa päätin lähteä tähänkin päivään vahvana. Ja koska vahvuus lähtee lautaselta, oli syötävä vahva aamiainen. Siihen tarkoitukseen sopivat voimaletut säällä kuin säällä. Niin tänäänkin. Paitsi että halusin kaiken pimeyden keskellä aamiaislautasestani värikkään ja piristävän. Porkkanaa! Porkkana antaisi pannarille kullankeltaisen rusketuksen ja tummanvihreä lehtisalaatti räväköittäisi kokonaisuutta.

Tällainen siitä sitten tuli:

Image

Porkkanalettu

2 kananmunaa (varmasti toimii myös kahdella valkuaisella tai 1 kokonainen + 1 valkuainen)

**vatkaa käsivispilällä vaahdoksi**

1 keskikokoinen porkkana raastettuna

1-2 rkl kaurahiutaleita (voit jättää pois, jos et pidä rakeisesta koostumuksesta tai muuten vain)

2 rkl (tasamitta) kookosjauhoja

ripaus ruususuolaa ja pippuria

**vatkaa käsivispilällä tasaiseksi taikinaksi**

1 tl kylmäpuristettua kookosöljyä paistamiseen

Paista keskilämmöllä kullanruskeaksi molemmin puolin.

Kumoa lautaselle, täytä haluamallasi tavalla ja taita taskuksi. Nauti!

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s