Joulukuu #3

Joulukuun kolmantena hyvinvointipäivänä tartutaan pakuriin.

Superfoodit ovat jo muutaman vuoden ajan aiheuttaneet ihastusta, vihastusta ja hämmennystä ruokapöydissä. Oma mielipiteeni on, että ne tuovat oikein tervetullutta ja virkistävää vaihtelua perusruokavalioon. Ja useiden superfoodien terveysvaikutuksista löytyy jo tieteellistä tutkimusnäyttöäkin. Hyvänä esimerkkinä tästä on pakurikääpä, josta on maailmanlaajuisesti tehty pitkästi toistatuhatta tutkimusta. Näistä useat ovat käsitelleet pakurikäävän (engl. Chaga, lat. Inonotus obliquus) aktiivisuutta erilaisia taudinaiheuttajia ja esim. syöpäsolutyyppejä vastaan. Tulokset ovat olleet erittäin lupaavia.

Suomessa pakurikäävän puolestapuhujana ja asiantuntijana tunnettu Jaakko Halmetoja on tiivistänyt kaiken oleellisen pakurikäävästä tänne.

Melko jykevä terveyspommi on siis kyseessä! Tai hei, edes sana ”terveyspommi” ei vaikuttaisi tekevän oikeutta tälle supersienelle!

Otapa siis vastaan tämän päivän hyvinvointihaaste!

Image

Huom: Älä käytä pakurikääpää, mikäli käytät verenohennuslääkkeitä, sinulla on antibiootti- tai penisilliinikuuri tai mikäli tiedät olevasi yliherkkä sienille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s