Kookosta ja kalkkunaa keitossa

Omassa elinympäristössäni tunnutaan olevan tosissaan huolestuneita ravinnon saannistani nyt kun se m a i t o r a h k a on poissa kuvioista. Seriously? Oliko sen kulutus todella niin paha?

Kysymyksiin siitä, että ”mitä sä sitten syöt?” vastaan esimerkiksi että ’Maailman helpointa ja aurinkoisinta thaikeittoa’!

2 dl porkkanaa lantteina

1 isohko keltainen paprika

½ sipuli kuutioituna tai sama määrä valmiita sipulikuutioita pakastinaltaasta

n. 5 dl vettä

2 dl kookosmaitoa

n. 400 g kalkkunan filettä suikaleiksi leikattuna

kylmäpuristettua kookosöljyä paistamiseen

1-2 rkl Urtekramin Thaimauste -seosta

1 tl Himalajan suolaa

**

Suikaloin kalkkunafileet ja hieroin niihin thaimausteen sekä himalajan suolaa. Kuullotin sipulin ensin kookosöljyssä ja heitin perään kalkkunasuikaleet. Kun kalkkuna sai väriä pintaan kaadoin päälle kookosmaidon. Pilkoin kasvikset ja heitin ne veteen kiehumaan. Kaadoin kookos-kalkkunakeitoksen samaan kattilaan kasvisten kanssa. Annoin kiehua hiljalleen kannen alla vajaan tunnin.

Ainakin keiton liemi oli viedä kielen mennessään. Huomenna lounaalla selviää loput makuelämyksestä.

thaikeitto thaimauste

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s