FFC on käynnissä! Nyt kokataan!

Fire Food Challenge 2014 on käynnissä ja facebook -ryhmässä käy ihana kuhina! Helpot puhdistavat toimenpiteet tuntuvat jo nyt osallistujien olossa, elossa ja farkuissa 🙂

FFC näkyy myös omassa keittiössä ja lautasella mukavasti. Vaikka omien (terveellisten) eväiden väsääminen on jo entuudestaan tuttua puuhaa, on nyt tullut katsottua vieläkin tarkemmin mitä lounaslootasta löytyy. Yksinkertaisena ihmisenä eväät on hyvin, hyvin yksinkertaisia.

Käytännössä homma menee niin että valkkaan kaapeista eväspussukoihin vähintään kolmea eriväristä kasvista, siten että määrä vastaa vähintään puolta lautasellista. Joku rasvanlähde öljytilkkana tai avocadona. Proteiinivaihtoehtoa koitan vaihtaa päivittäin ja jos joudun oikomaan niin koitan oikoa mahdollisimman ”puhtaasti”. Tänään sattui juuri sellainen aamu ja päivä, etten ehtinyt väsäämään proteiiniannosta, vaan jouduin nappaamaan 100 % broilerinleikettä lautaselle (ensi viikolla paleopipo laitetaan vähän syvemmälle päähän, eikä tätä oikomista tapahdu 28 päivään 😉 ).  Jos lihakset kaipaa hiilareita, tuikkaan sitäkin lautaselle joko hedelmän tai esim bataatin muodossa (avocado-bataattisörsseli maistuu minulle erityisen hyvin).

Image

 

Pääsiäinen tulee. Se on yleensä herkuttelun paikka. On aikaa rentoutua ja tehdä hyvää ruokaa. Itse olen (kuten tiedätte) laiska kokki ja minulle riittää se että ruoka ravitsee ja auttaa jaksamaan. FFC -ryhmä on kuitenkin pistänyt miettimään mitä valmennusohjelmaan sopivia herkkuja pääsiäisenä voisi kokeilla. Johannan reseptikirjasta löytyy tietysti vastaus ihan jokaiseen makuun, mutta oma yksinkertaisuus ja laiskuus synnytti tällaisen top 3 -listan: Bataattislastut, ”lakritsitoffeepallerot” sekä kiiltävä suklaakohokas. Paleota tietysti kaikki.

Näiden reseptit löydät Fire Food Challenge -ryhmästä. Tule sinne! Täältä löydät ohjeet miten!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s