Kirjoittajasta

Hei! Kiva että törmäsit blogiini!

Olen Maria, fysioterapeutti ja f.i.r.e. cross training arenan perustaja ja päävalmentaja. Sittemmin CrossFit Kokkolan omistaja ja päävalmentaja. Olen myös päiväkoti-ikäisen poikalapsen äiti sekä 30+ ikäisen miehen vaimo.

Fyysinen harjoittelu, suorituskyvyn parantaminen ja terveyden vaaliminen ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Ne ovat olleet elämässäni läsnä luultavasti kauemmin kuin olen edes ymmärtänyt mitä ne todellisuudessa tarkoittavat. Ne ovat ohjailleet valintojani läpi elämän ja todennäköisesti johdattaneet minut nykyisiin rooleihini terveydenhuollon asiantuntijana sekä kahvakuula- ja cross training valmentajana. Ne ovat arvoja ja yksinkertaisesti tapoja olla. Ne muokkaavat minua äitinä, vaimona ja ihmisenä. Ihmisenä minua kuvaa muiden mukaan myös tinkimätön periksiantamattomuus, positiivisuus ja usko omaan tekemiseeni. Allekirjoitan nuo kaikki.

Tässä blogissa raapustan ajatuksiani harjoittelusta, ravinnosta ja elämästä yleensä. Omasta näkökulmastani. Tarkoituksenani ei ole erityisemmin provosoida eikä toisaalta miellyttääkään. Haluan vain ajatella ääneen ja koota tänne myös minua viisaampien kirjoituksia.

Toivottavasti voin inspiroida sinua kirjoituksillani jotenkin. Mieluiten tietysti liikkumaan ja pitämään huolta itsestäsi, mutta olen iloinen myös, jos kirjoitukseni saa sinut hymyilemään. Tai raivoamaan. Tuntemaan ylipäätään jotakin.

Mikäli haluat ottaa minuun yhteyttä, voit tehdä sen sähköpostitse: maria (at) crossfitkokkola.com tai maria(at)firefitness.fi.

Mainokset

2 thoughts on “Kirjoittajasta

  1. Päivitysilmoitus: Liikunta on etuoikeus – haastattelussa Maria Finell #liikunta #terveys « Totuus löytyy raudasta

  2. Päivitysilmoitus: Uusi blogisarja: Minun F.I.R.E. -tarinani. Osa 1: Mirkan tarina. | Ready, steady, let's do it!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s