Kirjoittajasta

Hei! Kiva että törmäsit blogiini!

Olen Maria, työfysioterapeutti ja taannoisen f.i.r.e. cross training arenan perustaja ja päävalmentaja. Sittemmin CrossFit Kokkolan omistaja ja päävalmentaja. Toimin tällä hetkellä pääasiassa työterveyden asiantuntijana mm. Terveystalossa, jossa johdan omaa toimialaani Itäisellä ja Pohjoisella alueella. Olen myös yhden alakouluikäisen biologinen äiti sekä kahden alakouluikäisen äitipuoli. Uusioperheelle omistan noin puolet töiltäni jäävästä ajasta. Toinen 50 % on minun ja puolisoni yhteistä aikaa, johon kuuluu sopivassa suhteessa erilaiset liikunta- ja kulttuurielämykset.

Fyysinen harjoittelu, suorituskyvyn parantaminen ja terveyden vaaliminen ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Ne ovat olleet elämässäni läsnä luultavasti kauemmin kuin olen edes ymmärtänyt mitä ne todellisuudessa tarkoittavat. Ne ovat ohjailleet valintojani läpi elämän ja todennäköisesti johdattaneet minut nykyisiin rooleihini työterveyden asiantuntijana sekä kahvakuula- ja fysiikkavalmentajana. Ne ovat arvoja ja yksinkertaisesti tapoja olla. Ne muokkaavat minua äitinä, puolisona ja ihmisenä. Ihmisenä minua kuvaa muiden mukaan myös tinkimätön periksiantamattomuus, positiivisuus ja usko omaan tekemiseeni. Allekirjoitan nuo kaikki.

Tässä blogissa raapustan ajatuksiani terveydestä, harjoittelusta, ravinnosta ja elämästä yleensä. Omasta näkökulmastani. Tarkoituksenani ei ole erityisemmin provosoida eikä toisaalta miellyttääkään. Haluan vain ajatella ääneen ja koota tänne myös minua viisaampien kirjoituksia.

Toivottavasti voin inspiroida sinua kirjoituksillani jotenkin. Mieluiten tietysti liikkumaan ja pitämään huolta itsestäsi, mutta olen iloinen myös, jos kirjoitukseni saa sinut hymyilemään. Tai raivoamaan. Tuntemaan ylipäätään jotakin.

Mikäli haluat ottaa minuun yhteyttä, voit tehdä sen sähköpostitse: maria (at) terveystalo (piste) com tai aktifysio (at) gmail (piste) com.

2 thoughts on “Kirjoittajasta

  1. Päivitysilmoitus: Liikunta on etuoikeus – haastattelussa Maria Finell #liikunta #terveys « Totuus löytyy raudasta

  2. Päivitysilmoitus: Uusi blogisarja: Minun F.I.R.E. -tarinani. Osa 1: Mirkan tarina. | Ready, steady, let's do it!

Jätä kommentti